25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάει για «βόμβα μεγατόνων» η ΑΕΚ με Έρικ Λαμέλα – 3ετές συμβόλαιο με τεράστιες απολαβές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μεταγραφικός… πυρετός έχει «χτυπήσει» για τα καλά την ΑΕΚ η οποία συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για να συμπληρώσει το ρόστερ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (08/07), η «Ένωση» επισημοποίησε την συμφωνία της με τον Θωμά Στρακόσα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αλβανού τερματοφύλακα και κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυάδα της θέσης κάτω από τα γκολπόστ, μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Άλμπερτ Μπρινιόλι.

Μεταξύ άλλων, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ανοιχτό το μέτωπο ενίσχυσης όσον αφορά την επιθετική γραμμή, με τον Ουριέλ Αντούνα να υπάρχει πάντα στο πλάνο, ενώ έγινε και θορυβώδης λόγος για την περίπτωση του Χοακίν Κορέα.

Παρόλα αυτά, νέα δημοσιεύματα από Λατινική Αμερική μεριά, έρχονται για να εμπλέξουν ένα μεγάλο όνομα με την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον πολύπειρο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Έρικ Λαμέλα ο οποίος σύμφωνα με αργεντίνικα ρεπορτάζ, φέρεται να έχει λάβει μια ιδιαίτερα υψηλή πρόταση από τους «κιτρινόμαυρους».

Οι πληροφορίες λένε για πρόταση της ΑΕΚ για τριετή συνεργασία με απίστευτα υψηλές οικονομικές απολαβές, που θα καθιστούν τον παίκτη ως τον πιο ακριβοπληρωμένο στην ιστορία της ομάδας.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Ουριέλ Ιούγκντ αναφέρει μάλιστα πως ο άλλοτε παίκτης μεταξύ άλλων των Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλης, θα απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ εντός των επόμενων δύο ημερών.

Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλά τον Έρικ Λαμέλα, αφού ο προπονητής της «Ένωσης» συνυπήρξε μαζί του στην Ρίβερ Πλέιτ την διετία 2009-2011 όντας συμπαίκτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό