24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Tobias Suhlmann νέος επικεφαλής σχεδιασμού της McLaren

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Tobias Suhlmann αναλαμβάνει τα ηνία σχεδιασμού της McLaren από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εταιρία, με τον Suhlmann να μετρά περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό αυτοκινήτων, έχοντας εργαστεί για μια σειρά από πολυτελείς μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Bentley, Bugatti και Aston Martin.
Ο Suhlmann έχει ξαναεργαστεί στη McLaren, ως ο κύριος σχεδιαστής του τμήματος Special Projects, έχοντας επιβλέψει τη σχεδίαση της McLaren Solus GT.
Με έδρα το Τεχνολογικό Κέντρο McLaren στο Woking, ο Suhlmann θα είναι υπεύθυνος για κάθε πτυχή του σχεδιασμού της μάρκας, καθοδηγώντας μια ομάδα σχεδιαστών.

Ο Tobias αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Pforzheim το 2005 προτού ενταχθεί στη Volkswagen την ίδια χρονιά. Έγινε επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού στην Bugatti και επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού στην Aston Martin, πριν ενταχθεί στη McLaren και στη συνέχεια έγινε επικεφαλής σχεδίασης της Bentley που ήταν ο τελευταίος του ρόλος πριν επανενταχθεί στη McLaren.
Ο Sühlmann θα αναφέρεται απευθείας στον Michael Leiters, CEO της McLaren, ο οποίος δήλωσε:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Tobias στην ομάδα της McLaren. Είναι ένας πολύ έμπειρος σχεδιαστής αυτοκινήτων με υπάρχουσα κατανόηση της McLaren, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στο πρωτοποριακό μας έργο Solus GT.
Ο Tobias θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της McLaren σε όλο το αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας ως μέρος της επιχειρηματικής μας στρατηγικής Future of Performance.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό