33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο Speed πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του FA Cup με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι κι εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία και την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός πως τερμάτισε στην 8η θέση της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα είναι στο League Phase του ερχόμενου Europa League και αυτός που λάτρεψε ενδεχομένως πιο πολύ απ’ όλους το Κύπελλο αυτό είναι ο… Speed.

Ο διάσημος Youtuber και φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε το «παρών» στο «Γουέμπλεϊ» και τραβούσε βιντεάκια για τους λογαριασμούς του στα social media, με το καθένα να δείχνει την τρέλα του και τον ενθουσιασμό του για τα γκολ και το τρόπαιο, αλλά κι έναν τσακωμό στην κερκίδα. Συγκεκριμένα, με την ομάδα του με 2-0 μπροστά στο σκορ ζητούσε από τους υπόλοιπους οπαδούς να φωνάξουν και να πανηγυρίσουν.

Manchester United fan and YouTuber Speed getting into an argument at the FA Cup Final today, telling Speed to shut up…

How would you react if this guy was infront of you at a game? pic.twitter.com/d1VZFj3NVg

— Football Away Days (@FBAwayDays) May 25, 2024

Ο Speed πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του FA Cup και στη συνέχεια είχε την τύχη να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος και να γιορτάσει μαζί τους. Ο Speed πανηγύρισε με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, προτού κάνει ένα… ψαλιδάκι μόνος του στο έδαφος.

Παράλληλα, ο Speed είδε αργότερα και τον Έρικ Τεν Χαγκ και φωτογραφήθηκε μαζί του, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει στείλει μήνυμα στις δηλώσεις του πως: «αν δεν με θέλουν στη Γιουνάιτεντ θα πάω αλλού να κερδίζω τρόπαια»!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό