31 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Ο rookie των Λέικερς θα παίζει με τον Λεμπρόν αλλά θεωρεί GOAT τον Ντουράντ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετική η σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ, με πολλά τρομερά ντέρμπι και τους Μπόστον Σέλτικς να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος. Οι Κέλτες αντιμετώπισαν τους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς και παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ, κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με 4-1 νίκες.

Ήδη μερικές ομάδες του ΝΒΑ έχουν προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές, με αυτή του Κλέι Τόμπσον στους «Μαβς» να έχει τραβήξει τα βλέμματα. Όπως κάθε χρόνο όμως, νωρίς το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν και τα Drafts, με τους Λέικερς να αποκτούν τον 23χρονο Ντάλτον Κνεκτ. 

Ο «KD» και οι Ντένβερ Νάγκετς

Το νούμερο 17 του Draft, έκανε τρομερές σεζόν με το Τενεσί στο NCAA, έχοντας μέσο όρο 21.7 πόντους και ποσοστό στα τρίποντα που άγγιζε το 40%. Όπως συνηθίζεται στο ΝΒΑ, οι δημοσιογράφοι κάνουν ερώτηση στους rookie παίκτες, για το ποιον θεωρούν τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, ο Κνεκτ άφησε τους περισσότερους άναυδους με την απάντησή του. Παρά το γεγονός ότι μάλλον θα παίζει μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς  τη νέα χρονιά στους Λέικερς, είπε πως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, είναι ο Κέβιν Ντουράντ.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη απάντηση που έδωσε και έκανε τον κόσμο στα social media να σχολιάζει, μιας και στην ερώτηση για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ, απάντησε τους Ντένβερ Νάγκετς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό