21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Matt Damon παραδέχτηκε πως έχει κρυφό Instagram account

Ειδήσεις Ελλάδα

Να που ο Matt Damon είναι περισσότερο δικτυωμένος από όσο νομίζεις.

Ο Matt Damon μπορεί να μην έχει κάποιο account στα social media, που να γνωρίζεις έστω, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει online παρουσία στο διαδίκτυο. Πέρα από τις πληροφορίες που μπορείς να βρεις για εκείνον σε διάφορα sites, ο 50χρονος ηθοποιός βρίσκεται και στα social σχεδόν… incognito.

Σε μία νέα του συνέντευξη στο περιοδικό GQ ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει έναν κρυφό, ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, που όπως φαίνεται κανείς δεν γνωρίζει.

Ο Matt Damon μόλις έκανε τον νέο Thor πολύ πιο… OMG!

H αποκάλυψη του Matt Damon για τον κρυφό λογαριασμό στο Instagram

Μια συνέντευξη και μια φωτογράφιση του Matt Damon φιλοξενεί το νέο τεύχος του περιοδικού GQ. Ο 50χρονος ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν και κανείς δεν το γνωρίζει έχει account στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

«Έχω ένα πολύ ιδιωτικό Instagram account», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Έχω 76 followers και έχω κάνει μόνο 40 posts από το 2013 μέχρι και σήμερα», συμπλήρωσε και ανέφερε πως η τελευταία του φωτογραφία ήταν μία της κόρης του Isabella στα 15α  γενέθλιά της.

Το τατουάζ που εμπνεύστηκε από τον Heath Ledger

Ο Μatt Damon ανέφερε πως ανεβάζει πολύ σπάνια φωτογραφίες και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ το οποίο έχει εμπνευστεί από τον Heath Ledger.

Η σύζυγος του Matt Damon, Luciana Barroso, γνώριζε πολύ καλά τον αείμνηστο ηθοποιό και όταν αποφάσισαν το 2013 να κάνουν τατουάζ με τον tattoo artist του Heath Ledger, Scott Campbell, ο Damon επέλεξε να κάνει ένα ίδιο με ένα που είχε ο Heath Ledger.

O Matt Damon αποκάλυψε το τεράστιο μισθό που απέρριψε για την ταινία Avatar!

«Ήθελα να έχω κάτι που είχε και ο Heath», σχολίασε σχετικά με αυτό ο ηθοποιός, που έχει κάνει το τατουάζ στο μπράτσο του, πάνω από τα ονόματα από τις 3 κόρες του. Η σύζυγός του έχει ακριβώς το ίδιο τατουάζ στο πόδι της.

Η νέα επαγγελματική δουλειά του Matt Damon

O Matt Damon προετοιμάζεται τώρα να πρωταγωνιστήσει με τον εδώ και χρόνια φίλο του, Ben Affleck, στο The Last Duel, μια ταινία προσαρμοσμένη από το ομώνυμο βιβλίο. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι και έκαναν παρέα, μετά τη συνεργασία τους στη βραβευμένη με όσκαρ ταινία, Good Will Hunting.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό