16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Mate Rimac “παίζει” στη λάσπη με το Nevera, πριν αυτό καταστραφεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρότι έχει παρουσιαστεί επίσημα, το πρόγραμμα εξέλιξης του Nevera βρίσκεται στα τελευταία του στάδια. Μέχρι σήμερα, έχουμε δει αρκετά s από τα απαιτητικά τεστ πρόσκρουσης, αλλά και την ανάπτυξη του αυτοκινήτου.
Στο παραπάνω θα δεις πως ένα πλήρως λειτουργικό και ολοκληρωμένο πρωτότυπο του Nevera να καταστρέφεται ολοσχερώς ως μέρος του προγράμματος δοκιμών σύγκρουσης για την παγκόσμια έγκριση τύπου, που θα του δίνει την δυνατότητα να κυκλοφορεί σε κάθε ήπειρο.

Αλλά πριν γίνει αυτό, θα δεις το ιδρυτή και CEO της εταιρίας, Mate Rimac, να “παίζει” μαζί του στα χώματα και στις λάσπες, γύρο από τις υπό ανέγερση ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της κροατικής εταιρίας.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο προπαραγωγής και κατασκευάστηκε στις αρχές του 2021. Χρησιμοποιήθηκε για διάφορες δοκιμές στην πίστα και στον δρόμο, αλλά και για test drive πελατών και δημοσιογράφων. Ακόμα, παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και πολλά άλλα. Δυστυχώς, είχε ημερομηνία λήξης από την αρχή και τώρα ήρθε η ώρα η εταιρία να του πει αντίο, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα πιστοποίησης δοκιμών πρόσκρουσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό