18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο makeup artist της Meghan Markle αποκάλυψε πώς πρέπει να καθαρίζουμε τα προϊόντα μακιγιάζ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, 17:15

Ο διάσημος makeup artist Daniel Martin μοιράστηκε τα μυστικά του για το πώς πρέπει να καθαρίζεις και να απολυμαίνεις σωστά τα προϊόντα μακιγιάζ σου.

Ο makeup artist της Meghan Markle σχολίασε ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσα πολλά βακτήρια και μικρόβια μπορεί υπάρχουν πάνω στα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ.

Ο πετυχημένος makeup artist πλένει τα πινέλα του κάθε εβδομάδα με απορρυπαντικό πιάτων ενώ απολυμαίνει τις παλέτες ψεκάζοντάς τες με αντισηπτικό. «Δεν έχουμε ιδέα πόσα μικρόβια έχουν τα πινέλα και τα χέρια μας», δήλωσε στη Βρετανική Vogue.

Εκτός του ότι πλένει και απολυμαίνει τα χέρια του πριν πιάσει τα προϊόντα ή το πρόσωπό του, ο Daniel Martin δήλωσε ότι χρησιμοποιεί ένα μπουκαλάκι με 99% ισοπροπυλική αλκοόλη, για να καθαρίσει τις παλέτες του.
Ένα cleaning tip που έδωσε είναι ότι πρέπει να αφήσεις το αλκοόλ να «κάτσει» και διαλυθεί μόνο του χωρίς να το τρίψεις πάνω στα προϊόντα. Τέλος, ψεκάζει τις τρίχες από τα πινέλα με hand sanitizer.

Οι συμβουλές του μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες καθώς σπάνια έως ποτέ δεν καθαρίζαμε τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε.

 

 

💙💚❤️

Daniel Martin (@danielmartin) στις 9 Μάρ, 2020 στις 7:27 μμ PDT

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό