24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Lewis Hamilton θα συνεχίσει στη Mercedes F1

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε στο επίκεντρο των φημών αυτή την εβδομάδα ότι η Ferrari ήταν έτοιμη να κάνει μια προσπάθεια να τον δελεάσει να μετακομίσει στο Μαρανέλο το 2024, ως πιθανός συνεργάτης του Charles Leclerc.
Όμως, με τη Ferrari να έχει ξεκαθαρίσει την Πέμπτη ότι δεν είχε συζητήσει για το θέμα, ενώ και ο Hamilton είπε ότι δεν σκέπτεται να αλλάξει ομάδα.
Επίσης, είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με την πρόοδο που έκανε η ομάδα διαχείρισης του με τη Mercedes σε μια νέα συμφωνία.
«Νομίζω ότι φυσικά, όταν είστε σε διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο, πάντα θα υπάρχουν φήμες», είπε.
Ο Χάμιλτον ήλπιζε ότι η νέα συμφωνία της Mercedes θα μπορούσε να οριστικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς χαιρέτισε το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στην καριέρα του, δεν χρειαζόταν να διεκπεραιώσει τις διαπραγματεύσεις με το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff.
«Η ομάδα μου συνεργάζεται στενά στα παρασκήνια με τον Toto», είπε. «Είμαστε σχεδόν στο τέλος του να έχουμε έτοιμο συμβόλαιο».
Ερωτηθείς αν ο ρυθμός του μονοθεσίου επηρέασε τις συνομιλίες του, είπε: «Δεν έχει καμία σχέση νομίζω, γιατί είμαστε ακόμα μια ομάδα που κερδίζει πρωτάθλημα.
«Απλώς είχαμε λάθος μονοθέσιο. Υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που ελήφθησαν τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες δεν ήταν ιδανικές, και εργαζόμαστε για αυτό.
«Έχουμε μια νέα αναβάθμιση αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα έχει δουλέψει απίστευτα σκληρά για να φέρει αυτή την αναβάθμιση και εμείς ήδη μετά το Μπαχρέιν αποφασίσαμε ότι αυτό θα κάνουμε.
Ερωτηθείς απευθείας εάν η Ferrari είχε έρθει σε επαφή με τον ίδιο ή τους εκπροσώπους του για μια προσφορά, ο Hamilton είπε: «Όχι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό