21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Lewis Hamilton έχει κάνει δωρεές άνω των 23 εκατ. ευρώ σε φιλανθρωπίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Lewis Hamilton έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος με βαθιές κοινωνικές ανησυχίες, πως νοιάζεται για το περιβάλλον, τη κοινωνική δικαιοσύνη και τις ίσες ευκαιρίες ιδίως στη νεότερη γενιά.
Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο Hamilton βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία και παρουσιάζουν έντονη κοινωνική δράση με φιλανθρωπίες και δωρεές.

Συγκεκριμένα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 είναι πέμπτος μεταξύ των συμπατριωτών του σε φιλανθρωπικό έργο έχοντας δωρίσει ποσά που αγγίζουν τα 23 εκατ. ευρώ. Είναι παράλληλα ο αθλητής που βρίσκεται, μακράν του επόμενου, ψηλότερα στη σχετική λίστα.
Οι περισσότερες δωρεές έγιναν σε πανεπιστήμια ώστε να καλυφθούν πολλές υποτροφίες νεαρών ατόμων, αλλά και σε κινήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ μέσω του ιδρύματος Mission 44 υποστηρίζει οργανισμούς και προγράμματα που περιορίζουν το χάσμα στα συστήματα απασχόλησης και εκπαίδευσης, μέσω εταιρικών σχέσεων, συνεργασιών, δωρεών και υπεράσπισης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περιουσία του Χάμιλτον αγγίζει τα 350 εκατ. ευρώ, απ’ τα οποία έχει δωρίσει περίπου το 7% μέσα σε λίγους μήνες στη διάρκεια του 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό