26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Lando Norris κάνει γύρους μέσα σε μία McLaren από Lego! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Lando Norris, οδηγός της McLaren F1, ολοκλήρωσε έναν γύρο στο Silverstone με μια McLaren P1 πλήρους μεγέθους κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από κομμάτια Lego Technic.

Αυτό το πολύ ιδιαίτερο «αυτοκίνητο», που κατασκευάστηκε από πάνω από 342.000 τουβλάκια Lego και τροφοδοτήθηκε από 768 κινητήρες Lego, πραγματοποίησε έναν γύρο στην πίστα με τη δική του δύναμη.

Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.225 κιλά και αποτελείται από εύκαμπτα κομμάτια Lego που διατηρούν το σχήμα του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ενώ χρησιμοποιήθηκε μια τυπική μπαταρία αυτοκινήτου για να του δώσει επαρκή εμβέλεια, το μεγαλύτερο μέρος του οχήματος, εκτός από τους τροχούς, το τιμόνι και τον πίνακα οργάνων, είναι κατασκευασμένο από Lego.

Παρά την νευρικότητα, ο Norris οδήγησε με επιτυχία το αυτοκίνητο, περνώντας το μάλιστα σε ένα σημείο πάνω από τα κράσπεδα.

Αν και η McLaren δεν αποκάλυψε τον χρόνο γύρου ή την ταχύτητα, οι επιδόσεις του οχήματος εντυπωσίασαν τόσο τον Norris όσο και τον διευθυντή ανάπτυξης της McLaren, Ben Gulliver.

Η κατασκευή αναδεικνύει την καινοτομία της McLaren και της Lego, με την ελπίδα να εμπνεύσει τους μελλοντικούς μηχανικούς.

Οι θαυμαστές μπορούν να αγοράσουν ένα κιτ Lego McLaren P1 σε κλίμακα 1:8 για τις δικές τους περιπέτειες με supercar Lego.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό