32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Jason Momoa αποκάλυψε μία επιστροφή για το νέο Fast and Furious

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό πως ο Jason Momoa θα προστεθεί στο cast της νέας -δέκατης- ταινίας του Fast And Furious, με το χαρακτήρα του να είναι ο “κεντρικός κακός”, κάτι που προφανώς μεταφράζεται με αρκετά πλάνα μαχών απέναντι στον Vin Diesel a.k.a. Dominic Toretto.
Ο Momoa -κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Ambulance, αποκάλυψε ότι στο Fast 10 θα δούμε να επιστρέφει μια “villain”, λέγοντας χαρακτηριστικά:
Ο χαρακτήρας που θα υποδυθώ είναι καταπληκτικός, είναι οξυδερκής, είναι παρεξηγημένος. Μπορώ να σας πω ότι έχω κάποιες σκηνές με μερικούς πολύ ωραίους ανθρώπους, που δεν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Αρχικά, θα δουλέψω με την Charlize Theron, κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι απίθανη.
Είμαι σίγουρος πως γι’ αυτό με προσέλαβαν, χαχα αστειεύομαι. Αλλά ναι, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον Vin Diesel. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα δουλέψω και με την Charlize.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ξανά την Theron ως Cipher, με τον Momoa να έχει δηλώσει για τον ρόλο του στο νέο Fast and Furious:
Θα έχει πλάκα, πολύ πλάκα γατί θα παίξω τον κακό, κάτι που δεν είχα κάνει εδώ και καιρό. Τώρα θα είμαι το κακό αγόρι. Ένα πολύ επιβλητικό κακό αγόρι.
Η νέα ταινία θα είναι η προτελευταία ταινία του franchise και έχει έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου του 2023, με τον Αμερικανοταϊβανέζο σκηνοθέτη Justin Lin να βάζει την υπογραφή του τόσο σε αυτή, όσο και στην 11η ταινία του Fast And Furious. Με την 11η ταινία, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών, καθώς η πρώτη Fast and Furious ταινία γυρίστηκε το 2001 και τότε ο Vin Diesel ήταν 34 ετών, ενώ όταν γυριστεί η τελευταία ταινία, ο Diesel θα είναι 57 ετών.
Στο cast του Fast 10 θα δούμε επίσης του Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Tyryse Gibson και Ludacris.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό