16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Jack Dorsey αποχωρεί από τη θέση του CEO της Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέλος εποχής για την Twitter, καθώς το δίκτυο CNBC ισχυρίζεται πως ο Jack Dorsey σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του CEO της εταιρείας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Elliott Management, ο μεγαλύτερος μέτοχος της Twitter, έχει ξεκινήσει ήδη από πέρυσι την αναζήτησή του αντικαταστάτη και την ίδια άποψη φαίνεται ότι έχει και ο Paul Singer.

Ο κ. Singer, εκ των μεγαλομετόχων της εταιρείας, είχε εκφράσει τις ανησυχίες του κατά πόσο θα ήταν πρέπον να κρατήσει τη θέση του CEO ο Jack Dorsey τόσο στην Twitter, όσο και στη Square. Αν βγει αληθινό το δημοσίευμα, ο Dorsey θα αποχωρήσει μεν από τη διαχείριση του Twitter, ωστόσο, θα κρατήσει κανονικά τη θέση του CEO στη Square.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση μέχρι στιγμής, αλλά αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Dorsey τους τελευταίους μήνες και την στήριξη του στα κρυπτονομίσματα, τότε η επιλογή να παραμείνει στη Square μοιάζει πολύ λογική.

Update: Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ, καθώς ο Jack Dorsey επιβεβαίωσε την αναφορά του CNBC και με επιστολή του στους εργαζόμενους της Twitter προανήγγειλε την αποχώρηση του και καλωσορίζει τον Parag Agrawal (νυν CTO της εταιρείας) στη θέση του επικεφαλής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό