23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο iShowSpeed συνεχίζει τις τρέλες του στην Ασία με μπάσκετ και… κατσαρίδες []

Ειδήσεις Ελλάδα

O IShowSpeed βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, παράγοντας διαδικτυακό υλικό για τους ακόλουθους του. Ωστόσο, σε μία συγκέντρωση με τους θαυμαστές του στον δρόμο ήταν αρκετή για να κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στο διαδίκτυο, καθώς μία κωφάλαλη fan του τον πλησίασε.

Η Ταϊλανδέζα επικοινώνησε μαζί του χρησιμοποιώντας την νοηματική γλώσσα, λίγο πριν ο streamer μπει στο όχημά του για να αποχωρήσει από την περιοχή, λόγω αυξημένης θερμοκρασίας. Ωστόσο, ο Speed την εντόπισε ξανά μέσα από το παράθυρο, καθώς εκείνη σηματοδοτούσε λέγοντάς του ότι τον αγαπάει.

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα την δεύτερη μέρα του IShowSpeed στην Ταϊλάνδη, η οποία ξεκίνησε με εκείνον να επισκέπτεται ένα τοπικό πάρκο με τίγρεις για να ασχοληθεί με τα άγρια ζώα. Παίζοντας με ένα από τα παιχνίδια τους, ο streamer αναγκάστηκε να τρέξει έντρομος καθώς τα αιλουροειδή πετάγονταν από το νερό για να τον διαγκώσουν και να τον πιάσουν. «Φύγαμε. Βγάλτε με από εδώ» ακούστηκε να επαναλαμβάνει ο Speed αφού τα πλάσματα πλησίασαν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Τις προηγούμενες μέρες, έκλεψε την παράσταση με τις… μπασκετικές του ικανότητες στις Φιλιππίνες, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την έφεσή του στα σπορ και ειδικά στο ποδόσφαιρο, όντας μεγάλος fan του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για την ιστορία, δεν παρέλειψε να δοκιμάσει και την παραδοσιακή κουζίνα, δοκιμάζοντας… κατσαρίδες. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό