25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο IShowSpeed επέλεξε ποια ομάδα θα υποστηρίζει από την Ελλάδα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκηνές… χαράς διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας με τον διάσημο YouTuber, IShowSpeed να περικυκλώνεται από τους θαυμαστές του και να τον ακολουθούν παντού στην πρωτεύουσα, καθώς είναι η πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα. 

Μέσα σε αυτή την… μανία που υπήρξε για λογαριασμό του, ένας οπαδός του, πήγε στον χώρο που ήταν και του έδειξε μία ποδοσφαιρική κάρτα της ΑΕΚ. Εκεί, ο IShowSpeed μίλησε με τον άνθρωπο, ο οποίος του είπε πως η Ένωση είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αφού κατέκτησε την σεζόν 2022/23 το νταμπλ και άλλα πολλά. Ο ίδιος πείστηκε από τα λόγια του και έγινε επίσημα φίλαθλος του «Δικεφάλου». 

Στο live βίντεο που μετέδωσε ο IShowSpeed εμφανίστηκαν εκατοντάδες νεαροί θαυμαστές του, που τον ακολούθησαν και αλληλοεπιδρούσαν μαζί του, όσο εκείνος περπατούσε σε περιοχές της Αθήνας ή όσο ήταν μέσα σε αμάξι. Όλοι τους προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, να του μιλήσουν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό YouTuber, με περίπου 26.000.000 συνδρομητές στο YouTube και έντονη παρουσία στο διαδίκτυο. Ο ίδιος καταγράφει σε βίντεο όλες του τις κινήσεις και κάνει συνέχεια lives. Έτσι οι θαυμαστές του ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού ακριβώς βρίσκεται για να τον συναντήσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό