24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Giannis στην κορυφή του NBA2K25, μαζί με τους Γιόκιτς, Ντόντσιτς τα καλύτερα rating

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια παγκοσμίως στο τέλος κάθε καλοκαιριού είναι το ΝΒΑ2K το οποίο τραβά το ενδιαφέρον όλων των μπασκετόφιλων απανταχού της γης, ενώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνονται γνωστά τα rating των κορυφαίων παικτών του πλανήτη.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκαλύφθηκε μεταξύ άλλων η κορυφαία δεκάδα των παικτών και φυσικά τα κορυφαία rating, με το Νο.1 να ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» έχει την καλύτερη βαθμολόγηση σε όλο το παιχνίδι, φτάνοντας το νούμερο «97», όμως δεν είναι μόνος του. Μαζί του δεσπόζουν άλλοι δύο Ευρωπαίοι και ο λόγος φυσικά για τους Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς, αποδεικνύοντας ότι και το NBA2K είναι… υπόθεση της «Γηραιάς ηπείρου».

Μάλιστα, στην 4η θέση βρίσκεται ένας ακόμα παίκτης που δεν προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα ο Καναδός Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που έχει rating 96, μαζί με τον Τζόελ Εμπίιντ που έχει ακριβώς τον ίδιο αριθμό.

Από εκεί και πέρα, το συμπλήρωμα της δεκάδας ανήκει στους Αμερικανούς αφού ακολουθούν κατά σειρά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στέφεν Κάρι και ο Τζέισον Τέιτουμ με 95 ο καθένας, με τους Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις να κλείνουν το top-10 με 94 rating έκαστος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό