23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Giannis διαφημίζει… υποτροφίες με ποσό-μαμούθ για χάρη του NBA και του WNBA []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γερμανία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, συνεχίζει τις διακοπές του, αλλά και να… διαφημίζει τo NBA και τις δράσεις του. Συγκεκριμένα, μαζί με το γυναικείο μπάσκετ των ΗΠΑ, το WNBA, οργανώνουν έναν διαγωνισμό για υποτροφίες και αρκετά οφέλη για τους τυχερούς. Ο «Greek Freak», είναι ο πρωταγωνιστής του spot, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να αναφερθεί πως το NBA και το WNBA, θα δώσουν σε υπερτυχερούς επιχορηγήσεις και υπηρεσίες προς όφελός τους για το μπάσκετ. Επίσης, οι υποτροφίες φτάνουν στο ποσό-μαμούθ των τριών εκατομμυρίων δολαρίων!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μην χάσετε τη λήψη των 10.000€. Όπως και το μπάσκετ, τα πάντα στην επιχείρηση είναι ο συγχρονισμός. Η legalzoom, το NBA και το WNBA έχουν 3 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και υπηρεσίες προς όφελος. Κάντε αίτηση τώρα μέσω του συνδέσμου του LegalZoom στο bio»!

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου, ο Αντετοκούνμπο κυκλοφόρησε το νέο του παπούτσι με το όνομα «Giannis Freak 6 Roses». Ο Έλληνας σούπερ σταρ, ο οποίος συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τη Nike, σχεδίασαν από κοινού ένα λευκό παπούτσι, με ροζ λεπτομέρειες και σχεδιασμένο πάνω του ένα τριαντάφυλλο (από το οποίο πήρε και το συγκεκριμένο όνομα).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό