26.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Ο Giannis αποθέωσε τον Παπανικολάου: Ο λόγος που ο «Παπ» είναι o νούμερα 1 θαυμαστής του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση για το προολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ. Η Εθνική μας ομάδα, έχει ως μεγάλο στόχο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τα πρώτα της αγωνιστικά δείγματα ήταν εξαιρετικά, καθώς έκανε 2/2 νίκες στο Ακρόπολις, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει της Πολωνίας.

Από την Κυριακή (30/06) έχει γίνει γνωστή η δωδεκάδα της Εθνικής που θα παίξει στο τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το ευχάριστο για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ετοιμάζεται για τα πρώτα του επίσημα ματς στον γαλανόλευκο πάγκο, είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στις Μπαχάμες, μέσω ενός βίντεο στα social media, αποθέωσε τον Κώστα Παπανικολάου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής του από την πρώτη μέρα, μιας και έχει αγοράσει όλα τα παπούτσια που έχει βγάλει ο Giannis.

Οι δυο τους κάνουν έναν τρομερό διάλογο, με τον «Παπ» να περιμένει πως και πως το έκτο μοντέλο παπουτσιών που θα βγάλει ο Giannis, ενώ ο «greek freak» από την πλευρά του, δίνει ένα τρομερό παράδειγμα που έχει να κάνει με… σουβλάκια, ενώ νωρίτερα ο ίδιος είχε αναρωτηθεί μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν παντρεύεται τον Αύγουστο.

Η αποθέωση του Giannis στον Παπανικολάου 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι ο super star της Εθνικής και επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου από την άλλη είναι ο αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό