23.4 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ο Giannis έκανε trash talking σε κολεγιόπαιδα και μετά πήγε για… μπέιζμπολ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η οποία μάλιστα θα είναι συμβολική για τον «Greek Freak» καθώς πρόκειται να μπει στην 12η σεζόν του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προετοιμάζεται καταλλήλως ενόψει της χρονιάς που έρχεται και η οποία θα συμπληρώσει μια δωδεκαετία για τον ίδιο στο NBA, όπερ και σημαίνει πως πλέον κάλλιστα θεωρείται έμπειρος και ικανός για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε νεαρότερους παίκτες της λίγκας ή σε αυτούς που βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο κολεγίου, φιλοδοξώντας να κάνουν το μεγάλο βήμα για το ύψιστο επίπεδο.

Μοιράζοντας αγωνιστικές γνώσεις ατομικών ικανοτήτων, λοιπόν, ο Giannis έδωσε τα φώτα του σε παίκτες κολεγιακού επιπέδου, αλλά παράλληλα φρόντισε να τους υπενθυμίσει την σκληρή πραγματικότητα καθώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μπουν και να μονιμοποιηθούν στο ΝΒΑ. Χαρακτηριστικό δε, πως ο Έλληνας σταρ τους έκανε trash talking για να τους δώσει έξτρα κίνητρο λέγοντας μεταξύ άλλων πως «όποτε τους βρίσκει θα τους… διαλύει».

Μετά το… φροντιστήριο των νεαρών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε την ευκαιρία, όντας ακόμα μακριά από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, να απολαύσει λίγο μπέιζμπολ. Ο ίδιος «έδωσε» το παρών στο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπρούερς μαζί με τον αδερφό του Θανάση, φορώντας και τις ανάλογες εμφανίσεις με τα ονόματά τους και φυσικά γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους της πόλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό