19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Elon Musk ανακοινώνει την παύση του Tesla Model S Plaid Plus

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα από το αγαπημένο του Twitter, ο Elon Musk ενημέρωσε τους φίλους της Tesla ότι το Model S Plaid Plus βγαίνει από το κάδρο. Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι το απλό μοντέλο Plaid θεωρείται πολύ καλό.

Ο Elon Musk έχει αναφερθεί πολλές φορές στο Model S Plaid μέσω του Twitter, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν μήπως υπάρχει κάποιο marketing κόλπο πίσω από την αναφορά του ότι το Model S Plaid Plus δεν θα βρει το δρόμο της παραγωγής. Η έκδοση Plus είναι εκείνη με την πολύ μεγάλη αυτονομία, κάτι που δεν θεωρείται απαραίτητο, σύμφωνα με τον Elon Musk.

Από την άλλη μεριά, οι επιδόσεις του Tesla Model S Plaid είναι από μόνες τους εντυπωσιακές και το κάνουν μία πολύ δελεαστική πρόταση (δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλο βάθος… τσέπης!). Από το 2019 γίνονται αναφορές στην επίδοση κάτω των 2 δευτερολέπτων για την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα ή για τα 321 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητάς του.

Όπως και αν είναι, τυχερός θα είναι και όποιος αποκτήσει την απλή έκδοση του Plaid, η επιλογή της Plus δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό