20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Dwayne Johnson ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιστρέψει στο Fast and Furious

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την δημόσια πρόσκληση που του έκανε ο Vin Diesel, ο Dwayne Johnson έκανε σαφές τις προθέσεις του να μην συμμετάσχει στις τελευταίες δύο Fast and Furious ταινίες, τηρώντας όσα είχε πει τον περασμένο Ιούλιο, πως γι’αυτόν οι Fast and Furious ταινίες αποτελούν παρελθόν.

O The Rock, μιλώντας στο CNN Entertainment είπε επίσης πως δεν του άρεσε που η συζήτηση έγινε δημόσια και πως ο Vin Diesel επικαλέστηκε τα παιδιά του και τον Paul Walker.
Έμεινα έκπληκτος με την πρόσφατη ανάρτηση του Vin. Τον περασμένο Ιούνιο, συναντηθήκαμε με τον Vin, δεν τα είπαμε μέσω των social media. Τότε του είπα πως δεν θα επιστρέψω στο franchise. Ήμουν ξεκάθαρος στα λόγια μου, αλλά εγκάρδιος και του είπα πως πάντα θα υποστηρίζω το καστ και πάντα θα θέλω το franchise να έχει επιτυχία, παρότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω σε αυτό. Μίλησα ιδιαιτέρως και με τους συνεργάτες μου στην Universal, οι οποίοι ήταν όλοι τους πολύ υποστηρικτικοί καθώς καταλαβαίνουν το πρόβλημα.
Η πρόσφατη δημόσια ανάρτησhή του Vin ήταν ένα παράδειγμα χειραγώγησης. Δεν μου άρεσε που αναφέρθηκε στα παιδιά του, αλλά και στο θάνατο του Paul Walker. Δεν έπρεπε να τους αναφέρει. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό και καταλήξαμε σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ο στόχος μου ήταν να τελειώσω το εκπληκτικό μου ταξίδι με αυτό το απίστευτο “Fast & Furious” franchise με ευγνωμοσύνη και χάρη.
Είναι λυπηρό που αυτός ο δημόσιος διάλογος θόλωσε τα νερά. Ανεξαρτήτως από αυτό, είμαι σίγουρος για το σύμπαν του “Fast” και την ικανότητά του να προσφέρει στο κοινό. Εύχομαι πραγματικά στους πρώην συμπρωταγωνιστές μου και στα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής καλή τύχη και καλή επιτυχία στις επόμενες ταινίες.
Ο Johnson συμμετείχε σε τέσσερις Fast and Furious ταινίες (από την 5η έως και την 8η), ενώ πρωταγωνίστησε και στην spin-off ταινία του franchise, την “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”.

Η 10η και προτελευταία Fast and Furious ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023, με τον Αμερικανοταϊβανέζο σκηνοθέτης Justin Lin να βάζει την υπογραφή του σε αυτή, όπως και στην 11η ταινία του Fast And Furious.
Με την 11η ταινία, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των βασικών ταινιών, καθώς η πρώτη Fast and Furious ταινία γυρίστηκε το 2001 και τότε ο Vin Diesel ήταν 34 ετών, ενώ όταν γυριστεί η τελευταία ταινία, ο Diesel θα είναι 57 ετών. Ο Lin έχει σκηνοθετήσει πέντε ταινίες του franchise, ξεκινώντας το 2006 με το The Fast and the Furious: Tokyo Drift.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό