17.2 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Ο Diddy έδινε «γη και ουρανό» στον Χάρι και τον Ουίλιαμ για να πάνε στα πάρτι του

Ειδήσεις Ελλάδα

Γη και ουρανό ήταν έτοιμος να δώσει ανά πάσα στιγμή στον Χάρι και τον Ουίλιαμ ο ράπερ Diddy προκειμένου να παρευρεθούν στα δημοφιλή πάρτι του.

Τις αποκαλύψεις κάνει ένας πρώην συνεργάτης του Diddy, ο Ρομπ Σάτερ, που εργάστηκε ως υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του από το 2002 έως το 2004. Όπως λέει ο Σάτερ, ο ράπερ είχε προσκαλέσει περισσότερες από δέκα φορές τους δύο πρίγκιπες στα white parties που διοργάνωνε και τα οποία ήταν – για πολλούς – το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

«Ο λόγος που ήταν τόσο σούπερ σταρ είναι επειδή το μόνο που σκέφτεται είναι ο Ντίντι. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσει μέχρι τη στιγμή που θα πάει για ύπνο», είπε ο κ. Shuter στο BBC News. «Το χόμπι του Ντίντι είναι ο Ντίντι».

Ισχυρίζεται επίσης ότι ο κ. Combs είχε επίσης μια βαθιά γοητεία με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο κ. Shuter είπε ότι θυμάται ότι του ζητήθηκε περισσότερες από 10 φορές να τηλεφωνήσει στον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με προσκλήσεις σε πάρτι, προσφερόμενος να καλύψει τα ταξίδια, τη διαμονή τους και ακόμη και να πληρώσει για την ασφάλειά τους.

Στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, ο ράπερ κρατούσε φωτογραφίες των δύο γαλαζοαίματων σε κορνίζα, είπε ο κ. Shuter, εξηγώντας: «Σκεφτόταν τον εαυτό του ως βασιλιά, οπότε ήταν απολύτως λογικό να ήθελε να έχει δύο πρίγκιπες στη συνοδεία του».

Τόσο ο Χάρι όσο και ο Γουίλιαμ δεν δέχτηκαν ποτέ πρόσκληση από τον κ. Combs, πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό