22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Da Beckham επενδύει στην αυτοκινητοβιομηχανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος πρώην βρετανός ποδοσφαιριστής και fashion icon επενδύει στην αυτοκινητοβιομηχανία. Όχι σε κάποια μεγάλη εταιρεία, αλλά στη βρετανική Lunaz. Η οποία μετατρέπει κλασικά μοντέλα, όπως Rolls Royce Phantom V, Bentley Continental και Range Rover σε ηλεκτρικά.

Ο Beckham είναι πλέον ο κάτοχος του 10% της Lunaz, η οποία θέλει να επεκταθεί και στα επαγγελματικά οχήματα κάνοντας ανάλογες μετατροπές, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του επικεφαλής της Da Lunaz, ο οποίος δήλωσε ««Από το 2030 θα ξεκινήσουν να απαγορεύονται σε πολλές χώρες οι πωλήσεις οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ θα κυκλοφορούν περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια στους δρόμους. Η ανακατασκευή, η ανακύκλωση και ο εξηλεκτρισμός τους μπορούν να αποτρέψουν τη διάλυση ενός μεγάλου μέρους από αυτά».

Στη Βρετανία πάντως όπου κυκλοφορεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός κλασικών αυτοκινήτων η μετατροπή τους σε ηλεκτρικά είναι μια νέα και έντονη τάση, καθώς οι ιδιοκτήτες θέλουν να τα χρησιμοποιούν χωρίς περιορισμούς, ισχύοντες ή μελλοντικούς.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό