20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Cristiano Ronaldo με την Bugatti Centodieci του

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το 2020 υπήρχαν αναφορές που ήθελαν τον Cristiano Ronaldo να έχει αγοράσει μια από τις 10 Bugatti Centodieci και χθες το βράδυ, ο Πορτογάλος πιάστηκε να οδηγεί το hypercar στους δρόμους της Μαδρίτης.
Το αυτοκίνητο αποτελεί τον πνευματικό διάδοχο της EB110. Ο σχεδιασμός της αντλεί στοιχεία από όλες τις σύγχρονες δημιουργίες της Bugatti, αλλά περισσότερο από την EB110. Στο μπροστά μέρος το splitter και οι εισαγωγές αέρα μιμούνται αυτές της EB110, με το σήμα της εταιρίας να βρίσκεται πλέον όχι στη γρίλια, αλλά πάνω στο καπό.
Οι ζάντες είναι νέες, με τις μεσαίες κολώνες να μην έχουν πλέον το C σχεδιασμό, αλλά φέρουν πέντε στρόγγυλες εισαγωγές αέρα που τροφοδοτούν με αέρα τον κινητήρα. Στο πίσω μέρος υπάρχουν LED φωτιστικά σώματα με οκτώ στοιχεία, νέες τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, τεράστια αεροτομή και μεγάλος διαχύτης.

Κίνηση παίρνει από τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα με τέσσερα turbο, απόδοσης 1.600 ίππων στις 7.000 σ.α.λ, 100 περισσότερα από την Chiron. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,4 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 6,1 δευτερόλετπα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 13,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 380 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Η δύναμη περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, που διαθέτει και paddles πίσω από το τιμόνι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ronaldo έχει στο γκαράζ του μια μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων, όπου ανάμεσά τους συναντάμε μια Veyron και μια Chiron. Η Bugatti πούλησε την κάθε μια Centodieci για 8 εκατ. ευρώ (χωρίς φόρους κτλ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό