35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο «clutch» Σέιν Λάρκιν χάλασε τη φιέστα της Φενέρμπαχτσε… at the buzzer [s]

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελικοί του τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ βρίσκονται σε εξέλιξη και λίγο έλειψε το βράδυ της Δευτέρας (10/06) να ολοκληρωθούν με «σκούπα», όμως ο Σέιν Λάρκιν είχε αντίθετη άποψη.

Ο ηγέτης της Αναντολού Εφές χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με καλάθι σχεδόν στην εκπνοή και έγραψε το νικηφόρο 82-81 μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της σειράς των τελικών της «Basketbol Süper Ligi».

Στην τελευταία επίθεσή του Game 3 και ενώ το σκορ ήταν 81-80 υπέρ της ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έτοιμη να πανηγυρίσει τον τίτλο, ο Λάρκιν πέρασε τον Καλάθη και όλη την άμυνα των γηπεδούχων για να φτάσει ως το λέι-απ με τρομερή ατομική προσπάθεια και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην τελική μάχη του πρωταθλήματος.

Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στο 2-1, με την Φενέρμπαχτσε να διατηρεί το προβάδισμα μετά τα δύο «ηχηρά» break που πέτυχε στην έδρα της Εφές (74-85 και 70-101 αντίστοιχα), με τους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης του 2021-2022 να απαντούν με ένα δικό τους «διπλό» και να καλούνται να πάρουν ένα ακόμα προκειμένου να ισοφαρίσουν τη σειρά και να τη στείλουν σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στην «Sinan Erdem Dome».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό