15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ο ASTERAS AKTOR ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σαμί Φαράι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ASTERAS AKTOR συνεχίζει να κάνει εξαιρετικές μεταγραφές στο «παζάρι» του καλοκαιριού, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των play-off και της Ευρώπης. Ο Σαμί Φαράι, θα είναι κάτοικος Τρίπολης για την φετινή σεζόν με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την συνεργασία με τον Γάλλο χαφ από το site της ΠΑΕ.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Φαράι: «Ο ποδοσφαιριστής, Samy Faraj εντάσσεται στο δυναμικό της Ομάδας του ASTERAS AKTOR. Ο Faraj έχει γεννηθεί στην πόλη Croix της Γαλλίας, έχει Αλγερινή εθνικότητα και αγωνίζεται ως μέσος και εξτρέμ. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαμί Φαράι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να δω τι μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά για να καταφέρω να καθιερωθώ στη νέα μου ομάδα».

Ο ASTERAS AKTOR έχει κάνει καλές κινήσεις, καθώς η φιλοδοξία του συλλόγου αλλά και του προπονητή, Μίλαν Ράσταβατς, είναι μεγάλες για την φετινή σεζόν. Επίσης, οι Αρκάδες είναι και κοντά στην απόκτηση του επιθετικού της Ουγγαρίας στο Euro 2024, Μάρτιν Άνταμ, ο οποίος ήταν βασικός στην σύντομη πορεία των «Μαγυάρων» στην διοργάνωση. 

Οι Αρκάδες θέλουν να βρεθούν στις θέσεις 5 έως 8 για την σεζόν 2024-25, οι οποίες μπορούν να τους δώσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από το 2018. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό