20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο ANT1 απέκτησε το “The Traitors”

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 κάνουν τα πρώτα «μαγειρέματα» για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024, με στόχο να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ύστερα από μια σειρά σκληρών διαπραγματεύσεων με τους ομολόγους της εταιρείας παραγωγής SiLverline Media, κατάφεραν να αποκτήσουν το νέο, φιλόδοξο ριάλιτι «The Traitors» (μτφρ. «Οι προδότες»).

Εκεί, δεκαπέντε πρόσωπα μπαίνουν σ’ ένα επιβλητικό κτίριο και καλούνται να εντοπίσουν και να απομακρύνουν τους τέσσερις… προδότες που βρίσκονται ανάμεσά τους για να μοιραστούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Όμως, αν ένας από τους προδότες φτάσει στην τελική φάση, παίρνει όλα τα χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτή την περίοδο, οι συντελεστές προσπαθούν να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του πρότζεκτ, αλλά και με ποια εκδοχή παικτών θα προχωρήσουν.

Με αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος ή με ανθρώπους της διπλανής πόρτας; Πάντως, σε οποιαδήποτε περίπτωση, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, ενώ η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

: my tv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό