24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο 698ος αγώνας των Βετεράνων του Ολυμπιακού – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον 698ο αγώνα τους έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο του Άρη Βούλας την ομάδα της Βραζιλίας Manezinhos. Οι Βραζιλιάνοι συνεχίζοντας το τουρ που πραγματοποιούν στην Ευρώπη, έπαιξαν απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός νίκησε το ματς με σκορ 3-1.

Οι Λουτσιάνο, Σιδέρης, Καλαμάρας ήταν οι σκόρερ του Θρύλου, παίρνοντας έτσι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μία ακόμη φιλική νίκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιούλης, Κασδοβασίλης, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Καλαμάρας, Κοκολάκης, Λύγκος, Μενδρινός, Καλογερόπουλος, Λουτσιάνο, Καλύκας, Χαντζίδης, Κοτίτσας, Καλτσάς, Γλύκας, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Νικητέας, Ασβεστάς. Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» ήταν και οι οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Σταυρόπουλος, Τζανετουλάκος, Λάλας, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Σορώτος, Τουλγέρογλου.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι Βραζιλιάνοι παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και στο Σύνδεσμο Βετεράνων του συλλόγου.

Στο γήπεδο ήταν ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου Γιώργος Πλέσσας, εκπρόσωποι της πρεσβείας της Βραζιλίας στην Ελλάδα, η πρόεδρος κ. Κοκολέτσου και το ΔΣ της Ουνέσκο ΝΠ και το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Ξυνής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό