25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο 50 Cent το τερμάτισε: Έκανε εξώφυλλο του άλμπουμ του τον «χτυπημένο» Ντόναλντ Τραμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 50 Cent δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να κάνει ένα αστείο ή να διακωμωδήσει κάτι που μπορεί να μην είναι αστείο για άλλους – και κυρίως για τους Ρεπουμπλικάνους.

Ο 49χρονος ράπερ είχε μια συναυλία στη Βοστώνη το Σάββατο (13/7), την ίδια μέρα που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

Καθώς ο ράπερ ετοιμαζόταν να ερμηνεύσει το «Many Men (Wish Death)», επέλεξε να δείξει στον κόσμο πόσο ενημερωμένος ήταν για τα τρέχοντα γεγονότα.

Καθώς ετοιμαζόταν να ερμηνεύσει, το συγκεκριμένο τραγούδι στο οποίο ο ράπερ αναφέρεται στην περίοδο της ζωής του που είχε πολλούς εχθρούς λόγο της εμπλοκής του σε παράνομες δραστηριότητες και πολλοί τον ήθελαν νεκρό – μάλιστα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με 9 σφαίρες που για καλή του τύχη δεν είχε μοιραία κατάληξη- στην οθόνη της σκηνής εμφανίστηκε το εξώφυλλο του άλμπουμ του στο οποίο κεντρική θέση έχει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα επέλεξαν το πρόσωπο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και με την βοήθεια του photoshop τοποθέτησαν στο κάτω μέρος της φωτογραφίας το σμιλεμένο σώμα του ράπερ. Μάλιστα όπως φαίνεται μια σφαίρα έχει διαπεράσει το τζάμι που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη εν λόγω φιγούρα, παραπέμποντας προφανώς στην απόπειρα δολοφονίας του Ρεπουμπλικάνου.

Μάλιστα ο 50 Cent ανήρτησε στα social media την συγκεκριμένη φωτογραφία με την λεζάντα« Ο Τραμπ πυροβολήθηκε και τώρα είναι τάση» με ένα emoji που ανασηκώνει τους ώμους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό