35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ο ύψους 1.88μ. ΜακΛάνγκ κέρδισε τα καρφώματα, η Team Pacers το Skills Challenge

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αμερικανικό και όχι μόνο, κοινό κινείται σε ρυθμούς NBA All-Star Game και το ξημέρωμα της Κυριακής (18/02), έλαβαν χώρα οι διαγωνισμοί του τριημέρου.

Πέραν του κλασικού διαγωνισμού τριπόντων αλλά και αυτού των… δύο φύλων, διεξήχθη και ο διαγωνισμός καρφωμάτων εκεί όπου ο Μακ ΜακΛάνγκ μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο ύψους 1.88μ. γκαρντ των Οσεόλα Μάτζικ (θυγατρική ομάδα του Ορλάντο στην G-League) έκανε το back-to-back με μερικές εντυπωσιακές προσπάθειες και με αποκορύφωμα τη… συνεργασία με τον ύψους 2.16μ. θρύλου Σακίλ Ο’ Νιλ.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι Χάιμε Χάκεζ των Μαϊάμι Χιτ, Τζέικομπ Τόπιν των Νιού Γιορκ Νικς και Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκε και το Skills Challenge του All-star Weekend, εκεί όπου η Team Pacers των Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Μπένεντικτ Μάθουριν και Μάιλς Τέρνερ κατέκτησαν τον σχετικό τίτλο μέσα στην Ιντιανάπολις.

Η παρέα των τυπικά γηπεδούχων επικράτησε των Team Top Picks (Πάολο Μπανκέρο – Ορλάντο Μάτζικ, Άντονι Έντουαρντς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Βικτόρ Γουεμπανιαμά – Σαν Αντόνιο Σπερς) και Team All-Stars (Σκότι Μπαρνς – Τορόντο Ράπτορς, Ταϊρίς Μάξι -Φιλαντέλφεια 76ερς, Τρέι Γιανγκ – Ατλάντα Χοκς).

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε τρεις δοκιμασίες (σουτ και πάσα, πάσα, σουτ) ενώ ουσιαστικά κρίθηκε σε τέταρτο γύρο, σε tie breaker και συγκεκριμένα σε σουτ από το κέντρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό