18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Όμπλακ την κράτησε στο +6

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχικά ο Λουίς Σουάρες με το υπέροχο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος κι εν συνεχεία ο Γιαν Όμπλακ με την απόκρουση πέναλτι στο 89΄, απέτρεψαν νέα «γκέλα» για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πήρε την αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Αλαβές στο «Μετροπολιτάνο», για την 28η αγωνιστική της La Liga, και διατηρήθηκε στο +6 από τη Ρεάλ, ενώ αναμένει και το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί (22:00) ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και στην Μπαρτσελόνα.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν σχεδόν καθολική υπεροχή στο ματς, αλλά χρειάστηκε να περιμένουν ως το 53ο λεπτό για να βρουν το γκολ, με τον Τρίπιερ να σεντράρει και τον Σουάρες να πετυχαίνει με κεφαλιά το 19ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα ο Γιορέντε είχε δοκάρι, οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς και παραλίγο να το πληρώσουν, όταν ο Σάβιτς υπέπεσε σε ένα εντελώς ανόητο πέναλτι (αγκωνιά στον Ριόχα, ενώ είχε στην κατοχή του τη μπάλα). Ο Όμπλακ, όμως, δήλωσε «παρών», απέκρουσε την εκτέλεση του Χοσέλου και κράτησε την πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό