35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα – «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται και πάμε για μεγάλα πράγματα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες υποσχέθηκε μεγάλα πράγματα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ειδικότερα στις δηλώσεις του τόνισε:

Για το μετάλλιο κι αν είναι κάτι που του φτιάχνει διάθεση ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων: «Εννοείται, μού φτιάχνει το κέφι, έκανα πολύ ωραίο αγώνα, έκανα ρεκόρ, το ευχαριστήθηκα, μεγάλο ρεκόρ. Όταν παλεύεις τόσα χρόνια και οι κόποι σου ανταμείβονται είναι πολύ ωραίο».

Για το πού αφιερώνει το μετάλλιο: «Σε ολόκληρη την ομάδα, που αγωνίζεται ακόμη και μόλις τώρα η Κατερίνα πήρε το ασημένιο στο επικοντώ. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται».

 

Για το αν φυλάει το εκατοστό για το Παρίσι: «Δεν τα φυλάω, κάνω συνήθως στους μεγάλους αγώνες ό,τι καλύτερο μπορώ. Πιστεύω ότι στο Παρίσι θα είμαι ακόμη καλύτερα με περισσότερη όρεξη. Είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πας για ό,τι καλύτερο».

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους Έλληνες που με υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, που βλέπουν στίβο. Το εκτιμώ και ελπίζω να συνεχίσουν να μας βλέπουν. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έρχονται και πάμε για μεγάλα πράγματα», τόνισε τέλος.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό