31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχώρησε από το Survivor αλλά το κοινό μιλά για Δώρα – Δαλάκα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Roller coaster συναισθημάτων, στεναχωριέμαι που θα φύγω. H Δώρα ήταν εξαιρετική σήμερα, κι ας μην το έδειχνα τρελαινόμουν για το παιχνίδι», είπε ο Χριστόφορος στην αποχώρησή του.

O Xριστόφορος Ταξίδης ήταν ο παίκτης που βγήκε εκτός Survivor λίγο πριν την έναρξη των ατομικών αγωνισμάτων.

Ο Χριστόφορος λάτρεψε το Survivor κι ας μην το έδειξε

Η Δώρα ήταν η απόλυτη νικήτρια στη διαδικασία αποχώρησης και δεν άφησε περιθώρια, οπότε ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον Χριστόφορο Ταξίδη βρέθηκαν να διεκδικούν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ταχυμεταφορέας, ο οποίος είχε δεχτεί ποικίλα σχόλια για το επάγγελμά του, εξήγησε πως ενώ ξεκίνησε για να μείνει 2-3 εβδομάδες στο Survivor τελικά έμεινε για παραπάνω από 5 μήνες.

Survivor: Δαλάκα και Φάνης σε άτυπη συμμαχία κατά του Γκιουλέκα λίγο πριν τα ατομικά αγωνίσματα

«Roller coaster συναισθημάτων, στεναχωριέμαι που θα φύγω. H Δώρα ήταν εξαιρετική σήμερα, κι ας μην το έδειχνα τρελαινόμουν για το παιχνίδι, μου άρεσε η επιβίωση, οι κατασκευές, έκανα παρέες δυνατές που θα θέλω να δω και έξω, πολλά τα συναισθήματα εδώ μέσα. Δεν με στεναχωρεί που φεύγω πριν τα ατομικά αγωνίσματα, για μένα αυτό ήταν ένας μικρός τελικός, οι προσδοκίες μου ήταν πιο χαμηλές.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, παρά τις εντάσεις που είχαμε, εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, το πιο σημαντικό είναι πως όταν γυρνάμε στην καλύβα δίνουμε τα χέρια και είμαστε άνθρωποι», είπε ο Χριστόφορος στην αποχώρησή του και τόνισε πως θα ήθελε να δει στον τελικό την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

https://www.instagram.com/reel/C8NjELCIwF5/

«Ήσουν εξαιρετικός συμπαίκτης και το έδειξες με πράξεις, εδώ μέσα είμαστε ένα μικρόκοσμος», είπε ο Γιώργος Λιανός για τον Ταξίδη, τονίζοντας πως πλέον δεν υπάρχουν Μαχητές και Διάσημοι και οι πέντε που έχουν απομείνει θα αγωνιστούν ο καθένας για τον εαυτό του.

Πάντως, στην αποχώρηση του Χριστόφορου, ο κόσμος μίλησε για έναν παίκτη που μάλλον δεν είδαμε τον χαρακτήρα του να ξεδιπλώνεται πλήρως.

Τα σχόλια στο Twitter δεν αρκέστηκαν στον Ταξίδη αλλά και στο πώς η Κατερίνα Δαλάκα έστειλε σε μονομαχία δύο δυνατούς παίκτες με την ίδια να ξεκουράζεται τώρα που ξεκινούν τα ατομικά απαιτητικά αγωνίσματα.

Από την άλλη, στο στόχαστρο βρέθηκε και η Δώρα που όλοι απορούν πώς είναι τόσο δυνατή παίκτρια που κερδίζει τους άντρες συμπαίκτες της αλλά… χάνει από την Κατερίνα Δαλάκα στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Όσον αφορά τους πέντε διεκδικητές του επάθλου του Survivor φέτος, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Φάνη Μπολέτση, Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργο Γκιουλέκα, Ντάνιελ Νούρκα και Δώρα Νικολή.

Mε τον τελικό να έρχεται σε δέκα μέρες στον ΣΚΑΙ, μένει να δούμε πώς ακριβώς θα γίνει η επιλογή του φετινού νικητή, πώς θα αγωνιστούν οι δύο του τελικού, πού και με ποιες προϋποθέσεις.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό