18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο χορηγός «φάντασμα» της Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι σύναψε μια «περίεργη» συνεργασία με μια μυστηριώδη νεοσύστατη εταιρεία κρυπτονομισμάτων, της οποίας τα ονόματα των στελεχών δεν φαίνεται να μπορούν να εντοπιστούν στο διαδίκτυο.

Αυτό αποκάλυψαν οι Times, υπενθυμίζοντας ότι η 3KEY (το όνομα της εταιρείας) ανακοινώθηκε από τους «Πολίτες» την περασμένη εβδομάδα, ως «επίσημος περιφερειακός εταίρος στην ανάλυση των αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών συναλλαγών».

Μια δήλωση του ιδρυτή της 3KEY, Όλιβερ Τσεν, υποστήριξε ότι η εταιρεία βρισκόταν «σε φάση εκκίνησης με ένα προϊόν που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες» και πως η συνεργασία με τη Μάντσεστερ Σίτι θα λάβει χώρα σε «περιοχές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου».

Στη δήλωσή του, ο Τσεν απαριθμούσε άλλα τέσσερα στελέχη της εταιρείας, αλλά οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο απέτυχαν να εντοπίσουν κάποιον απ΄ αυτούς με διαδικτυακή παρουσία ή προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, όπως το LinkedIn.

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε τον Ράιαν Χόντερ ως επικεφαλής μάρκετινγκ της 3KEY.

Μια ξεχωριστή ανακοίνωση από την εταιρεία τον περασμένο μήνα, σχετικά με μια νέα πλατφόρμα για τη διαχείριση λογαριασμών πελατών κρυπτογράφησης, ανέφερε τα ονόματα τριών άλλων στελεχών: του Τζέικομπ Κέιν, του ψηφιακού διευθυντή Μπαρτ Ράσελ κι ενός αναπληρωτή υπεύθυνου σχέσεων Μέσων, της Άβαλαϊν Σμιθ.

Στη δήλωσή του, ο Τσεν κατέθεσε τον Κέιν ως διευθύνοντα σύμβουλο και ανέφερε ως «Τζέιμς»  το μικρό όνομα του Ράσελ. Επιπλέον, ο Τζέισον Λιού εισήχθη ως επικεφαλής επικοινωνίας της 3KEY. Οι αναζητήσεις απέτυχαν να αναγνωρίσουν κάποιον με αυτά τα ονόματα με παρουσία ή προφίλ στο διαδίκτυο.

Ο Μάρτιν Κάλανταϊν, ερευνητής συγγραφέας και blogger, ανέφερε πως «όλο αυτό φαίνονται κάτι παραπάνω από λίγο ασυνήθιστο. Κανένα από τα άτομα που διορίστηκαν ως στελέχη της εταιρείας δεν είχε εταιρικό ή προσωπικό αποτύπωμα και αυτό είναι πολύ περίεργο, ειδικά για μια ψηφιακή εταιρεία».

Και πρόσθεσε: «Θα ήμουν περίεργος να ξέρω ποιου είδους δέουσα επιμέλεια έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι, όπως για παράδειγμα, με ποιον μίλησε;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό