22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο χαμός της μητέρας της και η ανεργία οδήγησαν την 29χρονη στην αυτοκτονία: Έδεσε σχοινί στις σωλήνες του καλοριφέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Απανωτά ήταν τα χτυπήματα της μοίρας για την 29χρονη φιλόλογο που αυτοκτόνησε στη Λαμία.

Τραγική είναι η ιστορία πίσω από την αυτοκτονία της 29χρονης φιλολόγου το πρωί της Πέμπτης (4/8), η οποία φαίνεται πως κουβαλούσε πολλά βάσανα πάνω της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr, τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένειά της, σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία, φαίνεται ότι την οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 29χρονη, η μητέρα της οποίας είχε αυτοκτονήσει πριν από δύο χρόνια και προσπαθούσε να βρει δουλειά αλλά δεν τα κατάφερνε με αποτέλεσμα να σφίγγει ο οικονομικός κλοιός. Είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει αφού ήταν πολύ καλή μαθήτρια και να πάρει πτυχίο Φιλολογίας.

Ο πατέρας και η μητέρα της δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους. Το πρώτο χτύπημα για την κοπέλα όμως ήρθε λίγα χρόνια πριν, όταν πέθανε ο πατέρας της από παθολογικά αίτια ενώ τον Οκτώβριο του 2020, η μητέρα της βρέθηκε πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών! Αποδόθηκε το μοιραίο γεγονός σε αυτοκτονία.

Η άτυχη κοπέλα προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της και έκανε μαθήματα σε παιδάκια για να εξοικονομεί λίγα χρήματα, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπόρεσε να βρει κάπου να εργαστεί κι όταν οι ελπίδες τελείωσαν φέρεται ότι έφτασε στην απονενοημένη πράξη. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν για αυτό η απουσία της άργησε να γίνει αντιληπτή. Η μυρωδιά μόνο πρόδωσε το δράμα και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport, με κοντινό της πρόσωπο, μας είπε ότι «δεν πιστεύει πως έκανε κακό στον εαυτό της γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά γιατί είχε τα δικά της προσωπικά προβλήματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό