26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ο Χάρι Κέιν μπήκε στην ίδια λίστα με τους «θρύλους», Όουεν και Ρούνεϊ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εθνική Αγγλίας, δεν μπόρεσε να βρει την νίκη απέναντι στην χώρα της Δανίας, ακόμη και αν προηγήθηκε στην αναμέτρηση. Οι Άγγλοι, πήραν «κεφάλι» στo ματς με το ωραίο γκολ του «εκτελεστή» Χάρι Κέιν, στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ωστόσο οι Δανοί βρήκαν απάντηση λίγο μετά με τον Χύλμαντ, να σκοράρει από τα 28 μέτρα, μια βολίδα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πίκφορντ, και μετά από αυτό οι Άγγλοι να «χάνονται» και εντελώς από το ματς, χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί για το εκ νέου προβάδισμα.

Ωστόσο αυτό που έχει την ξεχωριστή σημασία του, ειδικότερα για τον σέντερ φορ της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, είναι ότι κατάφερε να μπει σε μια σημαντική λίστα με τους ελίτ Άγγλους, που έχουν τιμήσει το εθνόσημο ιδιαίτερα με την χώρα τους. 

Ο 30χρονος, σταρ της Μπάγερν, σκόραρε και έγραψε ιστορία, και αυτό γιατί  έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης των “τριών λιονταριών” που έχει καταφέρει να σκοράρει σε τέσσερις διαφορετικές μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ 2018, Euro 2020, Μουντιάλ 2022, Euro 2024), μετά από τους κορυφαίους, Μάικλ Όουεν και Γουέιν Ρούνεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος Ευρωπαίος ο οποίος να έχει καταφέρει να σημειώσει περισσότερα γκολ στις τέσσερις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις από τον Χάρι Κέιν που μετράει 13, ενώ μάλιστα έχει καταφέρει το εκπληκτικό με την φανέλα τόσο της Μπάγερν αλλά όσο και της γενέτειράς του με 47 γκολ σε 50 αγώνες. Απλά φοβερός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό