31.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ο Χάρι Κέιν απάντησε στη σκληρή κριτική του Γκάρι Λίνεκερ για την εθνική Αγγλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αγγλία για μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, θεωρείται από τα φαβορί, όμως μετά από δύο αγωνιστικές στο EURO της Γερμανίας, παρά τους τέσσερις βαθμούς που έχει μαζέψει σε συνδυασμό με την πρωτιά του ομίλου, δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την εικόνα της.

Ο Γκάρι Λίνεκερ άσκησε σκληρή κριτική και χαρακτήρισε την εμφάνιση κόντρα στη Δανία ως «σκ@τ@». Ο Χάρι Κέιν, στάθηκε στις δηλώσεις του παλαίμαχου επιθετικού και τόνισε ότι οι παλιοί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέχουν τι λένε, μιας και ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στην επιτυχία.

Διαβάστε όσα είπε ο Κέιν

«Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι πρώην παίκτες είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να κλείσουμε τα αυτιά μας τώρα, ειδικά ορισμένοι παίκτες μας που δεν το έχουν συνηθίσει ή που είναι νέοι στο περιβάλλον. Πάντα νιώθω ότι έχουν ευθύνη. Ξέρω ότι πρέπει να είναι ειλικρινείς και να πουν τη γνώμη τους, αλλά έχουν επίσης ευθύνη ως πρώην παίκτες της εθνικής και πρότυπα. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το τι λένε και τους ακούνε.

Όλοι έχουν τη γνώμη τους, αλλά η ουσία είναι ότι δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ως έθνος για πολύ, πολύ καιρό και πολλοί από αυτούς τους παίκτες συμμετείχαν και αυτοί σε αυτό, οπότε ξέρουν πόσο δύσκολο είναι. Δεν θίγω κανέναν. Είναι αλήθεια ότι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτά τα μεγάλα τουρνουά και αυτή την εθνική. Τους σέβομαι όλους. Το μόνο που θα έλεγα είναι να θυμούνται πώς είναι να φοράς τη φανέλα και ότι τα λόγια τους ακούγονται. Το ακούς.

Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε ένα μεγάλο τουρνουά. Το να είναι όσο πιο βοηθητικοί μπορούν και να μας δίνουν αυτοπεποίθηση θα ήταν ένας πολύ καλύτερος τρόπος να μας βοηθήσουν να πετύχουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό