22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Χάαλαντ μας κάνει… πλάκα κι έχει περισσότερα γκολ από όλες τις ομάδες της Premier League []

Ειδήσεις Ελλάδα

Πραγματικά ασυναγώνιστος… Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει βαλθεί να μας… τρελάνει όλους και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ της Premier League μετά το άλλο. Σε σημείο που πρέπει να τον συγκρίνουμε με… ολόκληρες ομάδες για να αξιολογήσουμε τις επιδόσεις του και εκείνος… πάλι νικάει!

Ο Νορβηγός φορ πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπρέντφορντ και έφτασε τα εννέα γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο ίδιος έχει βάλει τα 9 από τα… 11 γκολ της ομάδας του, ενώ παράλληλα κανένας σύλλογος της Premier League δεν έχει περισσότερα γκολ από εκείνον!

Η Λίβερπουλ μετράει επτά γκολ μαζί με την Τσέλσι, με τον Χάαλαντ να οδηγεί την Σίτι με ασφάλεια προς το 4/4 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ο 24χρονος είχε βρει δίχτυα και στην πρεμιέρα απέναντι στην Τσέλσι, ενώ πέτυχε χατ-τρικ στα παιχνίδια που ακολούθησαν κόντρα σε Ίπσουιτς και Γουέστ Χαμ. Ταυτόχρονα, ο ίδιος «έσπασε» ένα ακόμα ρεκόρ, αφού ξεπέρασε την επίδοση του Γουέιν Ρούνεϊ για τα περισσότερα γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Erling Haaland has now scored the most goals after the opening four games of any Premier League season in history (9) 🤖

Wayne Rooney previously held the record with 8 goals. pic.twitter.com/vClAn1iD4w

— Football on TNT Sports (@footballontnt) September 14, 2024

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει σε αυτό το διάστημα οκτώ φορές την σεζόν 2011/12, για να έρθει τώρα ο Χάαλαντ και να τα καταφέρει εννιά φορές!  Για να αντιληφθούμε λίγο καλύτερα τον μύθο που… χτίζει αυτός ο άνθρωπος (;), ο Χάαλαντ έχει ήδη ξεπεράσει τα γκολ καριέρας στην Premier League τόσο του Ερίκ Καντονά, όσο και του Λουίς Σουάρεζ, έχοντας αρκετά λιγότερες συμμετοχές.

Goals in the Prem:

71 — Erling Haaland (70 games)70 — Eric Cantona (156 games) 69 — Luis Suárez (110 games) pic.twitter.com/rjVrQwXE9o

— StatMuse FC (@statmusefc) September 14, 2024

Μάλιστα, στο δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι η ασίστ έχει πιστωθεί στον Έντερσον, ο οποίος τροφοδότησε τον Νορβηγό φορ με μία φοβερή μακρινή μεταβίβαση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό