24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης χάνει την προετοιμασία, όχι όμως και τα προκριματικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και θα παραμείνει στην Ελλάδα. Ο διεθνής φορ έκανε περαιτέρω εξετάσεις για τον τραυματισμό που είχε υποστεί στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής μας απέναντι στη Γερμανία, στις αρχές Ιουνίου.

Ο φορ του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να προφυλαχθεί και θα χάσει ολόκληρο το κομμάτι της προετοιμασίας, με τον ίδιο όμως να εκτιμάται πως θα προλάβει και θα επιστρέψει για τα παιχνίδια του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» αρχίζουν στις 25 Ιουνίου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Μάριμπορ από την Σλοβενία και την Μπότεφ Πλόβντιβ από την Βουλγαρία. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και αναμένεται να είναι έτοιμος για την Ευρώπη.

Παράλληλα, τα μεταγραφικά σενάρια για τον ίδιο «φουντώνουν». Πρόσφατα ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε επιβεβαιώσει τις προτάσεις που κατέβαλλαν η Ίπσουιτς (25 εκατ. ευρώ) και η Μπολόνια (20 εκατ. ευρώ) για να τον αποκτήσουν.

🚨🇬🇷 Two clubs have sent bids to Panathinaikos for Greek striker Fotis Ioannidis: Ipswich Town and Bologna.

Ipswich sent €25m package bid, while Bologna offer is worth €18m plus €2m in add-ons.

No agreement yet as Panathinaikos expect one more PL club to enter the race. pic.twitter.com/Ps0JnJrb6F

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2024

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμά του ανέφερε πως υπάρχει και άλλη μία ομάδα από την Premier League που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουστάβο Πογέτ στην συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών στους «Betarades» αποκάλυψε πως ο Ιωαννίδης αποτελεί… καψούρα πολλών αγγλικών συλλόγων και πως εκτιμάει πως το καλοκαίρι θα πουληθεί σε ομάδα του «Νησιού».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό