24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Φουρνιέ ρώτησε για τον καλύτερο κουρέα στην Αθήνα και ο Λεσόρ του έδωσε… επική απάντηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία απίθανη μεταγραφή, καθώς έφερε στη χώρα μας τον Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ, ψάχνει για κουρέα στην Αθήνα για την ώρα και ο συμπαίκτης του στη Γαλλία και παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Ματίας Λεσόρ, του έδωσε μία… επική απάντηση.

Η τρομερή «πάσα» του Λεσόρ με… gif

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να… πιστέψουν στο γεγονός ότι ο Φουρνιέ υπέγραψε στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που τη μέρα που έφτασε στην Ελλάδα ο πρώην NBAer, έγινε… κατακόκκινο το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους «ερυθρόλευκους» να αποθεώνουν τον νέο παίκτη της ομάδας τους.

Στον Πειραιά θα έχει και έναν συμπαίκτη του από την εθνική ομάδα της χώρας του, τον Μουσταφά Φαλ, ωστόσο αντίπαλος του θα είναι ένας άλλος Γάλλος, ο Ματίας Λεσόρ. Ο Φουρνιέ έκανε μία ανάρτηση στο «Χ» και ρώτησε ποιος είναι ο καλύτερος κουρέας στην Αθήνα, έστω και αν είναι… ξυρισμένο το κεφάλι του.

Ο Λεσόρ που έχει αποδείξει από τον ένα χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα ότι είναι ένας άνθρωπος με μπόλικο χιούμορ, απάντησε στο tweet του συμπατριώτη του και έγραψε «μην ανησυχείς, σε έχω» και ανέβασε ένα gif με έναν… καραφλό παρουσιαστή, που ακουμπάει το κεφάλι του. Απλά τρομερός Ματίας Λεσόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό