24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Φαν Χάαλ «έκοψε» τον Φαν Ντε Μπέεκ από την Εθνική Ολλανδίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λουίς Φαν Χάαλ «έκοψε» τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ από τις κλήσεις στην Εθνική Ολλανδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα, επαναφέροντας όμως τους Στίβεν Μπέργουιν και Ντένζελ Ντάμφρις.

Ο εκλέκτορας των «οράνιε» ανακοίνωσε σήμερα αλλαγές για τους τρεις αγώνες που έπονται (Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Τουρκία), λέγοντας ότι επέλεξε μόνο παίκτες που είχαν παίξει αυτή τη σεζόν και είχαν αποκτήσει φυσική κατάσταση, ενώ ο 24χρονος Φαν Ντε Μπέεκ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπέργουιν έμεινε εκτός της αρχικής ομάδας την περασμένη εβδομάδα, αλλά προστέθηκε μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της Τότεναμ, ενώ ο Ντάμφρις, ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Ολλανδών στο Euro 2020, επιλέχθηκε με καθυστέρηση, αφού έκανε ντεμπούτο στην Ίντερ το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο Φαν Χάαλ θα ξεκινήσει την τρίτη θητεία του ως προπονητής της Εθνικής ομάδας μετά την αντικατάσταση του Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την αποτυχία των Ολλανδών, που σταμάτησαν στους «16» του Euro 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό