23.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο τυφώνας Milton θέτει σε κίνδυνο τα παιχνίδι της Αργεντινής με την Βενεζουέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τυφώνας Milton έφτασε στη Φλόριντα και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι που ζουν στις παράκτιες περιοχές έχουν λάβει εντολή να απομακρυνθούν από τις εστίες τους, στους αυτοκινητόδρομους έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές, ενώ έχουν τελειώσει τα καύσιμα σε κάποια πρατήρια.

Ο εφιάλτης ο οποίος εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει επηρεάσει την Εθνική Αργεντινής, καθώς η «Αλμπισελέστε» είναι παγιδευμένη στο Μαϊαμι (εκεί βρίσκεται το προπονητικό της κέντρο) και δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Βενεζουέλα όπου αντιμετωπίζει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (11/10, 00:00) την ομώνυμη ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο προπονητής των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε σε συνέντευξή τις δυσκολίες που πρέπει να περάσει η ομάδα ώστε να φτάσει εγκαίρως στον προορισμό της.

«Δεν μας αφήνουν να ταξιδέψουμε. Ελπίζουμε να το κάνουμε μέσα στις προσεχείς ώρες εάν μας το επιτρέψει ο καιρός.

Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να φτάσουμε εγκαίρως για το παιχνίδι επειδή θα πρέπει να κάνουμε και ενδιάμεση στάση, με δεδομένο πως δεν επιτρέπουν να φτάσουμε απευθείας στη Βενεζουέλα με πτήση από τις ΗΠΑ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ole» η αποστολή της Αργεντινής θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει στάση στην Κολομβία, προτού φτάσει στη Βενεζουέλα, αφού δεν μπορεί να περάσει από τις ΗΠΑ.

🚨 ALERTA 🚨

La selección de Argentina sufre inconvenientes para viajar de Miami a Maturín, debido al huracán Milton y está solicitando, a FIFA y CONMEBOL, mover el partido ante nuestra #FuerzaVinotinto para el viernes.

¿Qué opinas? ¿Crees que Venezuela deba aceptarlo? 💪⚽🇻🇪🔝 pic.twitter.com/skrQLWh19g

— #FuerzaVinotinto🇻🇪 (@FuerzaVT) October 8, 2024

Στα αγωνιστικά η πρωτοπόρος Αργεντινή προβλέπεται να αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα για την 9η αγωνιστική των Προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Σκαλόνι δεν θα έχει στη διάθεση τους Εμιλιάνο Μαρτίνες και Κριστιάν Ρομέρο, με τον αρχηγό Λιονέλ Μέσι να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και να επιστρέφει στην αποστολή.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό