23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Τσόλακ είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου ενόψει Βόλου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
21.01.2022 | 15:34

Ο Αντόνιο Τσόλακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
INTIME

Ο Αντόνιο Τσόλακ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (21/1) και υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο (23/1, 17:15, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Απρόοπτο με τον Μιχάι.

Ο Αντόνιο Τσόλακ προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο (23/1, 17:15, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Πανθεσσαλικό.

Απρόοπτο προέκυψε με τον Ενέα Μιχάι που δέχθηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο και αποχώρησε από την προπόνηση.

“Ο συνδυασμός κρύου και αέρα Νέας Μεσημβρίας έδωσε μια extreme χροιά στη προπόνηση της Παρασκευής (21.01) και προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για τις αντίστοιχες ή χειρότερες καιρικές συνθήκες που προβλέπεται να συναντήσει την Κυριακή (23.01) στο Βόλο.

Η δουλειά του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του δεν ήταν ακριβώς εύκολη, λοιπόν, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει νικηφόρα καλύπτοντας το χαμένο έδαφος και πρέπει να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Βόλο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (21.01) περιελάμβανε ασκήσεις ομαδικής τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας με μεταβάσεις. Ο Ενέα Μιχάι δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο κι αποχώρησε από την προπόνηση, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (22.01) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας” αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό