20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Τσατραφύλλιας απαντά και για τη συναυλία της Βίσση: Τί καιρό θα κάνει στο Καλλιμάρμαρο;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για καταιγίδες στην Αττική προκάλεσε ανησυχία σε αρκετούς Αθηναίους. Όχι βέβαια για τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν γενικώς αλλά συγκεκριμένα για το αν θα μπορέσουν τελικά να απολαύσουν τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση που είναι προγραμματισμένη το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο.

Πρόκειται μία συναυλία με την οποία η «απόλυτη» σταρ της ελληνικής μουσικής γιορτάζει μισό αιώνα επιτυχιών. Η συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30 – που σημαίνει ότι οι θαυμαστές της από όλη την Αττική θα κατακλύσουν τον χώρο από πολύ νωρίτερα – κάποιοι δε έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται εκεί από πολύ – πολύ νωρίτερα, μάλιστα.

Ωστόσο, οι καταιγίδες που χτύπησαν την Αττική περίπου στις 4 το απόγευμα, θορύβησαν τους φανς της Άννας Βίσση που βομβάρδισαν με μηνύματα τους μετεωρολόγους στα σόσιαλ μίντια.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, χαρακτηριστικά, έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Φίλοι μου θα πάτε το βράδυ στη Βίσση στο Καλλιμάρμαρο μην μου στέλνετε άλλα μηνύματα…έλεος»!

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Αττική αναφέρει πως οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα βόρεια και βορειοδυτικά του νομού και πως τα φαινόμενα – ούτως ή άλλως – θα υποχωρήσουν το βράδυ του Σαββάτου. Επομένως, την ώρα της συναυλίας – κατά πάσα πιθανότητα – δεν θα βρέχει στο Καλλιμάρμαρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό