19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Τσίπρας έκανε το λάθος να προσβάλλει τον ψηφοφόρο μετά το αποτέλεσμα της κάλπης

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπέπεσε σύμφωνα με τον γνωστό εκλογολόγο στο ίδιο ατόπημα με τον Γεώργιο Ράλλη το 1981

Σε ένα μεγάλο λάθος που υπέπεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά την οδυνηρή ήττα με 20 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, αναφέρθηκε ο γνωστός εκλογολόγος Ανδρέας Δρυμιώτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος έχει αναφέρει πως αυτοί που αποφάσισαν την τελευταία μέρα στο παραβάν, ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. «Αυτή είναι η ανατομία της συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» σύμφωνα με τα όσα έχει πει. Τώρα, δήλωσε πως «είναι λάθος να προσβάλλεις τον ψηφοφόρο. Ο ίδιος ψηφοφόρος που του έδωσε την κυβέρνηση δύο φορές το 2015 είναι ο ίδιος που τον καταψήφισε τώρα. Δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι δημοκράτης. Έκανε και αυτός το ίδιο λάθος που έκανε το 1981 ο Γεώργιος Ράλλης. “Ελπίζω να μην μετανιώσουν οι πολίτες” είπε τότε ο Ράλλης μετά από μια μεγάλη του ήττα στις εκλογές. Αυτός είναι ο ψηφοφόρος, δεν σε ακούει κανείς μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τον κ. Δρυμιώτη, «το καλό της Δημοκρατίας ποιο είναι; Ότι δίνει στον λαό το δικαίωμα να πει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Δεν μπορείς εσύ να του πεις ότι έκανε λάθος. Αυτός που έδωσε το 40% τώρα στη Νέα Δημοκρατία, σου είχε δώσει εσένα το 35%».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό