20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Τσέφεριν προαναγγέλλει επιπτώσεις για τους «12»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ιδρυτική διακήρυξη της ευρωπαϊκής Super League και η άμεση κατάρρευσή της, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων και του Τύπου της «γηριαιάς ηπείρου» την εβδομάδα που πέρασε.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα Daily Mail για το θέμα, υπογραμμίζοντας πως κάποιοι σύλλογοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως η Λίγκα υπάρχει.

«Όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη γι΄ αυτό που έκαναν και δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη τίποτα. Αυτό που έκαναν δεν είναι σωστό και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι πρέπει να κάνουμε. Για εμένα υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των αγγλικών συλλόγων και των άλλων έξι», υπογράμμισε.

«Ήταν οι πρώτοι που αποσύρθηκαν και παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος. Πρέπει να διαθέτεις μεγαλείο να πεις “έκανα λάθος”. Κατά την γνώμη μου, υπάρχουν τρία γκρουπ σε αυτούς τους 12 σσυλλόγους», συνέχισε ο Τσέφεριν.

Και κατέληξε: «Οι έξι αγγλικοί, οι τρεις που ακολούθησαν και μετά, εκείνοι που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους) και η Super League εξακολουθεί να υπάρχει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών. Όμως όλοι θα θεωρηθούν υπεύθυνοι. Για το πώς, θα δούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό