27.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ζενίτ για ακόμα έναν χρόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΖΕΝΙΤ

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
21.06.2024 | 17:18

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο ο Τσάβι Πασκουάλ, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Κάτοικος Αγίας Πετρούπολης θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα ο Τσάβι Πασκουάλ, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ζενίτ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα διανύσει την έκτη του σεζόν στο κλαμπ, ως ο τεχνικός με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου και εκείνος με τους περισσότερους τίτλους. Ο Ισπανός οδήγησε τη Ζενίτ στην κατάκτηση οκτώ τροπαίων, με τους Ρώσους να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάβι Πασκουάλ συνδέθηκε και με την Μπαρτσελόνα, ως υποψήφιος διάδοχος του Ρότζερ Γκριμάου, ωστόσο οι Καταλανοί κατέληξαν στην περίπτωση του Χοάν Πεναρόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζενίτ:

“Στη Ζενίτ μένει ο Ισπανός προπονητής Τσάβι Πασκουάλ. Η νέα συμφωνία αφορά σε έναν ακόμα χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25.

Η επερχόμενη σεζόν θα είναι η έκτη για τον Μαέστρο στην κεφαλή του συλλόγου από την Αγία Πετρούπολη.

Ο Πασκουάλ συνέβαλε ιστορικά στα αποτελέσματα της Ζενίτ. Ως προπονητής, ο Τσάβι οδήγησε την ομάδα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά, έγινε ο απόλυτος κόουτς του συλλόγου σε αριθμό νικών, καθώς και ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία των κυανόλευκων. Μαζί με τη Ζενίτ, ο Πασκουάλ κέρδισε 8 τρόπαια (VTB League Belov Cup, Russian Championship Cup, Russian Cup, 2x VTB League Super Cup, 3x Kondrashin and Belov Cup), καθώς και ασημένια μετάλλια του Supercup VTB League και του Κυπέλλου Ρωσίας και δύο χάλκινα μετάλλια της VTB League.

Η Ζενίτ συγχαίρει τον Τσάβι Πασκουάλ για τη νέα συμφωνία και του εύχεται περισσότερες νίκες στην Αγία Πετρούπολη!”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό