29.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο τραυματίας Μπέλινγκχαμ έβγαλε φωτογραφία με τη Κιμ Καρντάσιαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ενδεκάδα της, αντιμετώπισε την Αταλάντα στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup και επικράτησε με 2-0. Μία νίκη που προφανώς έδειξε το τι είναι ικανή να κάνει η «βασίλισσα» με τους παίκτες που έχει αποκτήσει.

Άτυχος ο Μπέλινγκχαμ αλλά… γνώρισε την Κιμ Καρντάσιαν

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να ξεκίνησε με ισοπαλία το πρώτο της ματς στη La Liga (1-1 με τη Μαγιόρκα) όμως είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Ρεάλ για τη δεύτερη αγωνιστική, κόντρα στη Βαγιαδολίδ, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ στάθηκε άτυχος.

Ο ταλαντούχος Άγγλος μέσος, τραυματίστηκε και όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό επιτελείο των Μαδριλένων, θα απουσιάσει για διάστημα ενός μήνα. Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στα social media για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και τόνισε ότι ίσως χρειάζεται το σώμα του παραπάνω ξεκούραση.

Δείτε την ανάρτηση του Μπέλινγκχαμ:«Δεν μισώ τίποτα περισσότερο από το να χάνω παιχνίδια, αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά και ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση μετά από μια κουραστική χρονιά. Είμαι πολύ εκνευρισμένος, αλλά θα υποστηρίξω τα παιδιά σαν φίλαθλος μέχρι να μπορέσω να τους βοηθήσω ξανά με την καλύτερη και πιο δυνατή εκδοχή μου».

Παρά την όποια ατυχία, ο Άγγλος βρήκε μία… ιδιαίτερη ευκαιρία να γνωρίσει την Κιμ Καρντάσιαν. Οι δυο τους βγάλανε φωτογραφία, με τον Μπέλινγκχαμ να υπογράφει μπλούζες για τα παιδιά του πασίγνωστου μοντέλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό