18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τούχελ ξέσπασε στο μπουκάλι περιμένοντας την απόφαση του VAR για το γκολ του Κόβασιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΣΕΛΣΙ

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
03.01.2022 | 09:42

Σε ένα μπουκάλι που βρέθηκε μπροστά του ξέσπασε ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ που ενώ περίμενε την απόφαση του VAR στο γκολ του Κόβασιτς, δεν άντεξε και το πέταξε με δύναμη κάτω δίχως να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Σε ένα χορταστικό ματς στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη με την Λίβερπουλ με 2-2, με τον Ματέο Κόβασιτς να σημειώνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της φετινής σεζόν στην Premier League. Οι “μπλε” επιτέθηκαν και στο 42′ βρήκαν ένα απίθανο γκολ με βολέ του Κόβατσιτς το οποίο όμως έπρεπε να ελεχγθεί από το VAR. Η αναμονή προκάλεσε τον εκνευρισμό του προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ που δεν μπορούσε να πιστέψει πως χρειάστηκε το VAR για να κρίνει αυτή τη φάση.

Ο τεχνικός των “μπλε” δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και πήρε το μπουκάλι που βρισκόταν μπροστά του και το πέταξε με δύναμη στο χορτάρι. Ο VAR θέλησε να τσεκάρει τη θέση του Ρούντιγκερ στη φάση, ενός παίκτη που δεν είχε καμία συμμετοχή στο γκολ, με τον Τούχελ να μην μπορεί να το πιστέψει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό