16.3 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Ο Τιμωρός: Ο Λεωνίδας σκοτώνει τον Ρασίντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA «Ο τιμωρός».

Η εμφάνιση του Ρασίντ στη ζωή των Κομνηνών σχεδόν 20 χρόνια ύστερα από όσα διαδραματίστηκαν στην έρημο του Μαρόκου προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λεωνίδας και ο Αντώνης αναλαμβάνουν να τον απομακρύνουν από την οικογένεια και κάνουν μαζί του μία συζήτηση ζητώντας του τον λόγο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Εκείνος, ακολουθώντας το σχέδιο του Μάρκου, τους ζητάει ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να εξαφανιστεί και να μη μάθει ποτέ κανένας τι συνέβη στην έρημο. Τους διαμηνύει επίσης πως ένας ακόμη έμπιστος φίλος τού γνωρίζει την αλήθεια. Ο Λεωνίδας βρίσκεται σε αδιέξοδο και ζητάει από τον Αντώνη να βάλουν κοριούς στο ξενοδοχείο που μένει ο Ρασίντ προκειμένου να τον παρακολουθούν και να μάθουν με ποιον συνεργάζεται και-ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του. Όμως, o Μάρκος και ο Ανδρέας έχουν βάλει ήδη κάμερες στο δωμάτιό του και όταν βλέπουν τους άντρες του Κομνηνού μέσα σε αυτό καταφέρνουν και ενημερώνουν τον Ρασίντ πριν εκείνος πει κάτι που θα αποκάλυπτε τη σχέση του με τον Μάρκο. Ωστόσο, ο Ρασίντ αποφασίζει να δράσει μόνος του.

O άντρας εκμεταλλεύεται την κατάσταση του Λεωνίδα και διπλασιάζει το ποσό που ζήτησε εν αγνοία του Μάρκου. O Κομνηνός, όμως δεν δέχεται εκβιασμούς και αποφασίζει να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του. Κάποια στιγμή, ο ίδιος και ο Αντώνης τού κλείνουν ένα ραντεβού και στέλνουν ένα δικό τους όχημα να τον παραλάβει. Ο Ρασίντ, πιστεύοντας πως θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα που ζήτησε, ακολουθεί τις οδηγίες του Λεωνίδα. Δεν πρόκειται, όμως, για μία συνάντηση για να συζητήσουν αλλά για ραντεβού θανάτου. Οι άνθρωποι του Λεωνίδα, ακολουθώντας τις εντολές του, σκοτώνουν τον Ρασίντ. : Mytv

Νίκος Γκέλια: Ο Τιμωρός στηρίζεται στο σασπένς & στις σχέσεις των χαρακτήρων

Τιμωρός: Το τρολάρισμα στο twitter με τα… φαντάσματα, η συγκινητική σκηνή και ο συγκλονιστικός Λάλος

Ο Τιμωρός: Έτσι υποδέχτηκαν τη νέα σειρά του Alpha οι τηλεθεατές! Η ετυμηγορία ήρθε από το Twitter!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό