24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τιμωρός: Ένας δολοφόνος και ένας ορκισμένος εχθρός του Δημήτρη Λάλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα νέα γυρίσματα στο Μαρόκο και η οικογένεια των Κομνηνών στον Τιμωρό αποτελεί ένα αίνιγμα, αλλά σύντομα τα μυστικά θα βγουν στο φως. 

Και ενώ ο Δημήτρης Λάλος συνεχίζει τα γυρίσματα για τον Τιμωρό στο Μαρόκο, στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμπρωταγωνιστούν τις σκηνές από τα πρώτα επεισόδια. Η οικογένεια των Κομνηνών και ειδικά ο Αλέξης που θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Η συναρπαστική ιστορία μεταξύ του Μάρκου και του Αλέξη θα μας απασχολήσει για όλη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα είναι δύσκολο να επιλέξεις ποιον θα υποστηρίξεις.

Οι προδότες είναι πολλοί τελικά

Ακόμη στο Μαρόκο βρίσκεται ο Δημήτρης Λάλος, για τα πρώτα γυρίσματα του Τιμωρού η οποία ξεκινά στον Alpha, στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά εκτός από τον Δημήτρη Κίτσο που τον υποδύεται σε μικρή ηλικία και τον Κώστα Νικούλι, που υποδύεται τον κολλητό του επίσης σε νεανική ηλικία, βρισκόταν μαζί του και ο Νίκος Γκέλια που επίσης παίζει στη σειρά, αλλά στο σήμερα και όχι στις αναμνήσεις του χθες. Δες και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην έρημο, έξω από το Μαρακές.

Το flashback στο παρελθόν είναι απαραίτητο για να μάθουμε την ιστορία μας. Την τόσο στενή σχέση μεταξύ των δύο κολλητών, του Αλέξη Koμνηνού και του Μάρκου Μωραΐτη, η οποία κατέληξε με τον πρώτο να οδηγεί στη φυλακή τον δεύτερο, «κλέβοντας» παράλληλα και την κοπέλα που αγαπούσε, την Έλλη Γαλανού.

Δεν υπάρχει πιο ιδανικός για τον ρόλο του Αλέξη από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Μας τον περιέργραψε και καταλάβαμε ότι για το κοινό, θα είναι ένας διαρκώς «love to hate» χαρακτήρας για τη σεζόν που έρχεται: «Ερμηνεύω τον ρόλο του Αλέξη. Πατέρας μου είναι ο Λεωνίδας (Λάζαρος Γεωργακόπουλος), είμαστε η οικογένεια Κομνηνών. Θα έλεγα ότι είμαι ένα αινιγματικό πρόσωπο, λίγο θετικός – αρνητικός ήρωας. Θα δούμε, δεν είμαι σίγουρος».

https://www.instagram.com/reel/C-p5LuDBcBI/

Ο πατέρας του Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ως Λεωνίδας Κομνηνός, είναι μία ξεκάθαρα εγκληματική φυσιογνωμία. Κρύβεται πίσω από πολλές αδικίες, πλάνες και μυστικά. Αυτά σταδιακά θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ειδικά όταν ο Μάρκος βγει από τη φυλακή και με την μεταμφιεσμένη σε όλα προσωπικότητά του θα ξαναμπεί στις ζωές των ανθρώπων που κάποτε αγαπούσε για να πάρει εκδίκηση. Ή καλύτερα, δικαίωση.

Υπάρχει ένας συνεργός του Λεωνίδα Κομνηνού, ένας δολοφόνος που σπέρνει τον τρόμο. Θα βρεθεί κάποια στιγμή και στον δρόμο του Μάρκου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό